
DANI KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE
Na Svjetski dan hrane, 16. listopada 2025., obilježili smo Dan kruha i zahvalnosti za plodova zemlje, ali ovaj put malo drugačije. Naši učenici su prezentirali svjetske doručke i na taj način pokazali raznolikost običaja doručkovanja u brojnim zemljama diljem svijeta. Da bismo nagradili one koji su najmaštovitije i najpredanije prezentirali odabranu zemlju, osnovali smo povjerenstvo koje je ocijenilo najbolji doručak. Povjerenstvo u sastavu dvije kuharice, gospođe Josipe i naše školske kuharice Karmen Ivelja, i čuvene rogozničke kulinarske blogerice, gospođe Tonke Čobanov, nije imao nimalo lagan zadatak. Tako je 1. razred prezentirao filipinski doručak, 2. razred češki, 3. razred francuski, 4. razred američki, 5. razred talijanski, 6. razred njemački, 7. razred ukrajinski i 8. razred grčki, a kao najbolji su ocijenjeni sedmaši. Na koncu je naš svećenik don Filip Rodić blagoslovio hranu koju su naši učenici i svi prisutni sa osobitim zadovoljstvom blagovali. Zahvalni smo učenicima, roditeljima i učiteljima na hrani koju su pripremili.

DANI KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE
Na Svjetski dan hrane, 16. listopada 2025., obilježili smo Dan kruha i zahvalnosti za plodova zemlje, ali ovaj put malo drugačije. Naši učenici su prezentirali svjetske doručke i na taj način pokazali raznolikost običaja doručkovanja u brojnim zemljama diljem svijeta. Da bismo nagradili one koji su najmaštovitije i najpredanije prezentirali odabranu zemlju, osnovali smo povjerenstvo koje je ocijenilo najbolji doručak. Povjerenstvo u sastavu dvije kuharice, gospođe Josipe i naše školske kuharice Karmen Ivelja, i čuvene rogozničke kulinarske blogerice, gospođe Tonke Čobanov, nije imao nimalo lagan zadatak. Tako je 1. razred prezentirao filipinski doručak, 2. razred češki, 3. razred francuski, 4. razred američki, 5. razred talijanski, 6. razred njemački, 7. razred ukrajinski i 8. razred grčki, a kao najbolji su ocijenjeni sedmaši. Na koncu je naš svećenik don Filip Rodić blagoslovio hranu koju su naši učenici i svi prisutni sa osobitim zadovoljstvom blagovali. Zahvalni smo učenicima, roditeljima i učiteljima na hrani koju su pripremili.
| « Studeni 2025 » | ||||||
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Dnevni tisak | ![]() |
Ministarstvo | ![]() |
Škole | ![]() |
| • Prometno-tehnička šk... |
| • Tehnička škola-Šiben... |
| • Privatna gimnazija Š... |
| • Škola za obrtnička z... |
| • Turističko ugostitel... |
| • Pomorska škola - Split |